Timmerwerk

 

Cada Casa Almelo,
timmerwerk, renovatie en onderhoud: Als u een opdracht hebt voor onderhoud aan uw woning kan de vraag zijn of u een schilder vraagt of een timmerman. Cada Casa heeft beide in huis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Timmerwerk – Renovatie

van deelvervanging door houtrot tot gehele vervanging van deuren, rabat delen en boeiranden.

 

Bij renovatie van het houtwerk kunt u denken aan deel vervanging van gevelbekleding en reparaties aan hout ten gevolge van houtrot. Kozijnen en deuren die aan het rotten zijn geslagen, kunnen door tijdig ingrijpen worden gered. Alleen wanneer de schimmels het hout zo diep hebben aangetast, dat de rotte delen niet meer te verwijderen en op te vullen zijn, moet het houtwerk (deels) worden vervangen.

Hardhouten rabat delen die als gevelbekleding dienen wordt rondom om in de grondverf gezet.
Hout-profielen van oude woningen worden op maat gemaakt zodat het karakteristieke van uw woning wordt behouden.

Als een onderhoudsbedrijf nodig is kunt u op Cada Casa rekenen. Een groot voordeel is dat na renovatie en timmerwerk het schilderwerk ambachtelijk door Cada Casa wordt uitgevoerd.
Een scherpe prijs, U hoeft niet een timmerman en apart een schilder te betalen,  kan worden berekend. Het werk wordt hierdoor ook professioneler uitgevoerd omdat de uitvoering niet naar elkaar wordt doorgeschoven.

-Deuren en raamkozijnen

Nieuwe hardhouten deuren van Meranti of Merbau zijn mogelijk. Raamkozijnen met dubbelglas en beslag worden geleverd, geplaatst en geschilderd. Alles kan geleverd worden met politie keurmerk op het beslag.

 

-Onderhoud en timmerwerk ook binnen in uw woning

U kunt denken aan vensterbanken, plinten, laminaat leggen, afhangen van deuren, zolderbetimmering, lambrisering, renovatie van deuren en kozijnen,  antislip strips plaatsen op de trap, etc.