Meubel & interieur

Als meubelmaker en ontwerper worden materiaalgebruik, kleur en vorm op elkaar afgestemd. Vorm en functionaliteit is de belangrijkste eis die wordt gesteld bij de keuze van uw inrichting. Door overleg met u, komen we tot een uniek ontwerp waarin uw eisen en smaak terug komen. Gebruik van alleen het beste materiaal en afwerking. Hierdoor is het uiteindelijke ontwerp mooier en sluit precies aan op de ruimte dan wel de inrichting. Materialen die ik gebruik zijn o.a. massief hout, gefineerd hout, MDF, multiplex, geplastificeerd spaanplaat, OSB, HPL, glas.

 

Eventuele afwerking/veredeling van de meubels gebeurt bij een professionele meubelspuiter.Zowel blank aflakken, op kleur of een kleurbeits is mogelijk.

 

Cada casa ontwerpt moderne meubels met een knipoog naar eerdere stijlen. Inspiratie kan zijn de art-deco, de flower power tijd of wat dan ook maar altijd vertaald naar nu.

 

U kunt hier terecht voor o.a. uw tafel, kast, dressoir, bijzettafel, eettafel, salontafel, keukentafel, zithocker, inbouwkast, boekenkast, hangkast, ladekast, schuifdeurkast, bergingkast, wandmeubel, audio meubel, badkamermeubel. Maar ook voor zuilen in hout, toonzuil, toontafel, presentatietafel, presentatiekast, trolley, afscheidingswand, winkelinrichting, toonbank, binnenbetimmeringen.