Muurschildering

Muurschildering, decoratie op wand, meubel of paneel.

 

Een ongewone discipline die CADA CASA in huis heeft is het aanbrengen van een muurschildering. Een muurschildering voor de kinderkamer, babykamer of slaapkamer maar ook als u een compleet kunstwerk op uw muur wilt laten schilderen.

Tekeningen of een afbeelding kan van een bestaand figuur zijn maar meestal wordt er een nieuwe tekening ontworpen.
Ook kunt u zelf afbeeldingen en ideeën  aandragen.

Decoratie op een meubelstuk aanbrengen is een mooi alternatief voor een leuke kinderkamer. Een kast, bed of tafel wordt een vrolijk object.

Vindt u een muurschildering te definitief dan kunt u ook een decoratie laten maken op doek of paneel.

Een voltooide opleiding schilderen en grafiek aan de kunstacademie AKI te Enschede is de basis voor deze discipline.

Bedrijven en instellingen. Voor kinderen is het ontspannender om niet in een kale ruimte te zitten. Als ze b.v. bij de logopediste, therapeut of in de praktijkruimte zitten van het ziekenhuis. Met een mooie muurtekening is het al een stuk aangenamer. Natuurlijk moet bij een kinderdagverblijf, de basisschool of winkels met een speelhoek de ruimte in elk opzicht een uitstraling hebben, die kinderen een gevoel van ‘thuis’ geven.

 

mariaschool wierden groep 2

 

 

Mariaschool Wierden, Voor de kleutergroepen is hun schuur op het schoolplein opgefleurd met een muurschildering die is ontstaan door originele tekeningen te gebruiken. Uit groep 5, 6 en 7 zijn tekeningen geselecteerd, gefotografeerd en met fotoshop is een nieuwe compositie gemaakt. Dit is zo goed mogelijk overgezet op de wand van de schuur. Meer foto’s in de gallerij – muurschilderingen.