Schilderwerk

 

Schildersbedrijf Cada Casa, Almelo. Uw schilder voor

-Buitenschilderwerk
-Binnenschilderwerk
-Kleuradvies
-Renovatie –ook antislip strip voor uw trap
-Onderhoudsplan
-BTW tarief 6%

 

-Buitenschilderwerk

buitenschilderwerkUw woning wilt u graag in topvorm houden. Goed schilderwerk voor buiten met de juiste afwerking voorkomt problemen van weersinvloeden, scheuren en verslechtering van de gevels.

Hoe beter de kwaliteit van de vóórbewerking, hoe langer de verflaag optimaal beschermt. Schildersbedrijf Cada Casa onderscheidt zich in deze voorbereidende fase.

Voor buiten geldt: Wacht niet te lang!

Constateert u bladders, kale of rotte plekken, of naden tussen glas en kozijn, slechte glaslatten en overmatig mosgroei die u niet meer kunt verwijderen, dan bent u eigenlijk al te laat. Dan is een grondige onderhoudsbeurt sterk aan te raden.
Laat het niet zover komen dan blijven de kosten van onderhoud laag.

Twijfelt u over de staat waarin het houtwerk verkeert; vraag dan vrijblijvend een advies over wat voor uw huis of pand het beste is.
Graag kom ik langs en bespreek met u de mogelijkheden. Desgewenst kan een schilders-rapport en een offerte gemaakt worden.
Uw huisschilder zal periodiek het lakwerk en hout controleren.


-Binnenschilderwerk

trap schilderenHeeft u een binnenschilder nodig dan kunt u het hele jaar bij Cada Casa terecht. Voor schilderwerk binnen stellen we het op prijs dat u dit in de wintermaanden laat uitvoeren. U ontvangt dan een aantrekkelijke winterschilder korting op het binnenschilderwerk. Trappen, deuren, kozijnen en radiatoren kunnen weer jaren mee. Naast het sausen van muren en plafond en het schilderwerk kunt u ook het behangen met glasvliesbehang aan Cada Casa laten uitbesteden. Graag kom ik langs met een uitgebreide staal met voorbeelden.

Ook het bepalen van de juiste kleuren kan moeilijk zijn. Graag wil ik met u de mogelijkheden doornemen.

 

 

 

 

 

-Kleuradvies

Het schilderen van houten onderdelen beschermt uw woning tegen weersinvloeden. Voor u belangrijker zijn de kleuren. Esthetisch moeten de kleuren en de stijl van de woning samen gaan. Iedereen wil tenslotte graag dat de woning of het pand er weer mooi uitziet. Het kleurgebruik is daarbij van groot belang.

kleuradvies schilderwerk almelo

 

Kan ik meer dan twee kleuren gebruiken? Wat is een goede kleurbalans voor mijn type woning? Door een foto te bewerken van uw woning krijgt u een goed beeld over verschillende kleur toepassingen. Algemeen worden voor traditionele verfkleuren gekozen voor een oud en monumentaal pand. Kleurcombinatie met mergelwit, monumentengroen, bentheimergeel, oud hollands groen, ossebloed rood, zandsteen kleuren, boheems blauw etc.

kleuradvies kleuren waaier almelo

 

 

 

 

-Renovatie

collage schilder en timmerwerk glanerbrug

collage timmer en schilderwerk

Bij renovaties van het schilderwerk kunt u denken aan vervanging van gevelonderdelen en reparaties aan hout ten gevolge van houtrot. Kozijnen en deuren die aan het rotten zijn geslagen, kunnen door tijdig ingrijpen worden gered. Alleen wanneer de schimmels het hout zo diep hebben aangetast, dat de rotte delen niet meer te verwijderen en op te vullen zijn, moet het houtwerk worden vervangen. Ook timmerwerk wordt gedaan zoals het vervangen van rabat delen van de gevelbekleding, het vervangen van bv een dorpel, multiplex panelen als gevelbekleding of boeiranden.

Cada Casa houdt er rekening bij dat wat niet direct nodig is vooruit geschoven wordt. U komt dan niet onnodig op hogere en verrassende kosten te zitten.

-Glaszetten

zowel dubbelglas, enkel glas, design glas kan geleverd worden. Bij het vernieuwen van deuren en raamkozijnen ook levering en plaatsing van het glas met eventueel al het bijkomende deurbeslag.

 

 

-Antislip strips

Traprenovatie: Antislip strips. antislipstrip frezen en plaatsenSteeds meer zien we gelakte trappen. Om toch veilig te kunnen lopen is een antislipstrip de oplossing. Optisch ziet een trap met strips er mooier uit dan wanneer er grote delen van het lakwerk of hout afgedekt zijn door bv een halve maan. Strips zijn 11 mm breed en verkrijgbaar in diverse kleuren. Cada Casa kan voor u de strips frezen en plaatsen. Ook bij een trap die netjes in de lak zit kunnen de strips geplaatst worden zonder dat de trap opnieuw geschilderd moet worden.

 

 

 

 

 

 

Onderhoudsplan

Voorkom achterstallig schildersonderhoud. Laat uw woning niet onnodig verwaarlozen. Reparatie of zelfs het geheel moeten vervangen van gevelonderdelen leidt alleen tot hogere onderhoudskosten en bovendien tot waardevermindering van en verkoopbaarheid van uw woning.

Goed onderhoud levert meerwaarde op. De beste en goedkoopste manier voor uw woning is het nemen van een meerjarig onderhoudsplan. Specifiek voor uw woning wordt een plan opgesteld.

schilder Almelo onderhoud en renovatie

Het onderhoudsplan bestaat uit een grote schilderbeurt, afgewisseld met preventieve inspectie en bijwerkbeurten. Bij een onderhoudsplan verspreid u de kosten als u een onderhoudsabonnement bij Cada Casa afsluit.

Vooral projectmatige nieuwbouwhuizen zitten niet altijd even goed in de verf. Om te voorkomen dat houtwerk vroegtijdig (onherstelbare) slechte plekken laat zien is het goed om een nieuwbouwwoning tijdig te voorzien van goed schilderwerk.

 

-BTW tarief 6%

Belastingvoordeel verlaagd BTW-tarief van 6% i.p.v. 21%. Voor schildersonderhoud aan particuliere woon- huizen vanaf 2 jaar en ouder het verlaagde BTW-tarief van 6 procent i.p.v. 21 procent.

Voor oudere woonhuizen is deze regeling een regelrecht voordeel voor de woning eigenaar om het schilderwerk beter te kunnen beschermen. En deze regeling gaat natuurlijk ook op voor het binnenschilderwerk.
Om het verlaagde BTW-tarief te kunnen toepassen dient u wel een schriftelijke verklaring m.b.t. de ouderdom van de desbetreffende woning te ondertekenen. Deze ouderdomsverklaring is een eis die door de belasting wordt gesteld.

–Cada Casa kan niet aansprakelijk worden gesteld dat de gegevens nog juist zijn maar zal eventuele wettelijke veranderingen omtrent de BTW indien nodig zo spoedig mogelijk aanpassen op deze site.–